Deze drie bullet journal spreads gebruik ik veel | De foto’s!

Tja, ook na jarenlange ervaring met bloggen schat ik wel eens iets net verkeerd in. De behoefte aan foto’s van de bullet journal spreads die ik veel gebruik bijvoorbeeld! Nou had ik net een aantal dagen en weken gehad waarbij er best veel wel erg persoonlijke dingen op stonden. Gelukkig had ik gisteren tussendoor even tijd om wat nieuwe spreads te maken, en daar heb ik natuurlijk meteen wat foto’s van gemaakt. U vraagt en wij draaien tenslotte!

De daily spread

Zoals je ziet zijn mijn spreads heel erg simpel. Ik versier heus wel eens wat hoor, maar van mij hoeft dat vaak niet zo nodig. Ik heb een stukje waarin ik elke dag drie dingen opschrijf waar ik dankbaar voor ben, en daaronder de taken. Eerder had ik wel wat uitgebreidere daily spreads, maar die waren eigenlijk net te veel werk voor dagelijks gebruik. En soms ga ik los met washi-tape, zoals hieronder.

Often I love my bullet journal minimalistic. Sometimes, like today, I love to clutter it with washi tape and stickers. Pink is my thing this time! #pink #bujo #bulletjournal #discoverbulletjournal #bulletjournaladdicts #bulletjournaladdict #bujoaddict #bujo2019 #washitape #colorful #colourful #colourfulbujo #pinkbujospread #pinkbujo #pinkbulletjournal #colourfulbulletjournal #planning #planner #planneraddict

16 Likes, 6 Comments – Nerdy lady (@eccentriclady) on Instagram: “Often I love my bullet journal minimalistic. Sometimes, like today, I love to clutter it with washi…”

De weekly spread

Ook deze spread houd ik graag zo eenvoudig mogelijk. Het is fijn om de week in een overzicht te zien. Volgende week wordt gelukkig een stuk minder vol dan de afgelopen week was!

Wel ben ik gek op markeerstiften gebruiken. De verschillende stukjes van de spread zijn zo makkelijk in één oogopslag te herkennen, en het staat meteen lekker vrolijk. Hier heb ik de smalle markers van de Action gebruikt. Die heb ik per ongeluk gekocht, omdat ik niet helemaal oplette en dacht deze fineliners te kopen. Het is dus precies zo’n verpakking, met dezelfde kleuren, maar dan markers – en ze zijn een stuk fijner dan ik verwacht had! Normaal heb ik namelijk altijd ruzie met de markers van de Action, omdat ze snel leeg of uitgedroogd zijn. Maar deze gebruik ik nu al een tijdje, en de kleuren doen het goed.

Future log

Uiteindelijk heb ik hier gewoon de afspraken geblurd. Had ik eerder kunnen bedenken natuurlijk, dat ik dat ook kon doen.

De washi-tape gebruik ik hier vooral om te zorgen dat ik de pagina terug kan vinden. De bullet journals van de Action hebben namelijk geen paginanummering, en ik vond het in het begin te veel moeite om die zelf toe te voegen. De uitstekende tapejes zijn ook nog eens best leuk en vrolijk zo, dus in ieder geval met deze bullet journal blijf ik zo werken. Bij de volgende zie ik wel weer verder.

Er is eigenlijk niet zo veel over te vertellen. Het is een future log. Zo maak ik de mijne, in agenda-vorm en zes maanden op een dubbele pagina.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “Deze drie bullet journal spreads gebruik ik veel | De foto’s!”

 1. Nicole avatar
  Nicole

  Echt leuk om te zien! Krijg gelijk zelf zin om al mn structuur dingetjes nog wat meer mooi en crafty te maken 🙂

 2. Petra avatar
  Petra

  Heel leuk, dank je! 🙂

 3. nicole orriens avatar
  nicole orriens

  Ik moet zeggen dat ik dit herkenbaarder vind dan die hele uitgebreide bullet journals. Die vind ik wel echt schitterend, maar ook intimiderend en dat ik denk: ‘Dat kan ik nooooooit.’

  1. Jantine avatar

   Tof 🙂 En dat was ook een beetje mijn insteek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.