The Single Mum’s Picnic Club van Jennifer Joyce

single-mums-picnic-club
Categorieën: ,
Genre:
Published: June 8th 2018

Waar gaat dit boek over?

Een aantal onverwachte omstandigheden zorgen ervoor dat drie vrouwen – drie alleenstaande moeders – elkaar ontmoeten op het strand. Er is een klik, en een afspraak om de volgende dag te picknicken volgt. Die ene afspraak groeit uit tot een hecht vriendengroepje, en daarmee veel meer.

Wat vond ik ervan?

Dit boek is van een genre waarin de boeken niet heel veel van elkaar verschillen. Dat maakt een recensie lastig: natuurlijk wist ik dat namelijk al voordat ik erin begon, dat ik geen literaire en originele dingen moest verwachten. Dat deed ik ook niet, en in zijn genre is dit boek echt heel erg leuk. Aan de andere kant is het vooral van het soort ‘vermakelijk’. Dus wat brouw ik ervan?

Nou, vooral dat. Als je van dit genre – een soort gezelligheid-aan-het-strand-chicklit – houdt is dit boek echt een aanrader. Ik weet dat er momenten zijn dat ik erg van dit soort boeken geniet, en ik ben vast niet de enige. Pak je cocktail, glas water of mok thee erbij, ga in de tuin of op het balkon zitten en geniet van het zomergevoel dat ‘The Single Mums’ Picnic Club‘ geeft.

Deze post bevat een affiliate link. Dit beïnvloedt mijn recensie niet.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.