this-is-the-journey-review-book

This is the Journey

this-is-the-journey-review-book
Categorieën: ,
Author:
Genre:
Published: 2 april 2019
This Is The Journey is a stillness. A clean slate. A step back. An open window. The counterpart to The Day Is Ready For You, This Is The Journey is a collection of poetry and prose to help bridge the space between wanting, waiting, and possibility.

This is the Journey van Alison Malee gaat het eerste boek zijn dat ik review op mijn nieuwe blog. Ik ben me bewust van het opnieuw kiezen voor het schrijven van een recensie.

We zitten nu in de 40-dagen-tijd. Een tijd die voor mij in het teken staat van stilstaan en om me heen kijken. Hoe ziet mijn leven er nu uit? Wat is er de laatste tijd allemaal gebeurd, en op welke weg ben ik beland? Wil ik hier verder, of sla ik een andere weg in?

This is the Journey is een boek dat hier heel erg goed bij past. Met prachtige gedichten en zinnen vertelt Alison Malee over dit proces van stil staan. Met verwondering kijken naar het heden. Nieuwsgierigheid naar de toekomst, berusting in het verleden, en grip krijgen op het heden zijn thema’s die ik langs heb zien komen.

learning to catch fireflies with honey instead of hands. this is the journey.

Ze nodigt je uit om ook op deze manier naar je eigen leven te kijken. Durf stil te staan tijdens de reis die je maakt in je leven. Durf je bewust te zijn van de plekken waar je tijdens die reis beland.

This is the Journey is verkrijgbaar op bol.com. Dit is een affiliate link.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.