hedgehog-egel-drempel-over-stappen

Drempel over stappen

Het is alwéér een tijd geleden dat ik geblogd heb, en ik merk dat ik een drempel over moet stappen. Dan maar een eenvoudig bericht, want anders wordt het alleen maar lastiger, die drempel over stappen.

drempel-over-stappen-egel-in-een-egelhuisje-hedgehog
Dit plaatje heeft niets te maken met een drempel over stappen, maar ik vind het gewoon een schattige foto.
Image by Capri23auto from Pixabay

Waarom de stilte?

Tja, waarom bleef het dan zo lang stil?

Ik was van plan weer te gaan bloggen, en had allemaal leuke ideeën. Mijn laatste bericht is van 11 februari. Drie dagen later gingen we heel romantisch naar de film, op de terugweg struikelde ik. Arm uit de kom én gebroken. Ik kan je vertellen, een hand minder kunnen gebruiken typt erg lastig! Vervolgens zette de pandemie door, en moest ook ik heel erg schakelen. Ik zat thuis met een gebroken arm, vervolgens omdat we thuis moesten werken, en ik had het idee dat ik niets te vertellen had. Hoe langer zoiets duurt, hoe moeilijker het wordt om weer te gaan bloggen.

Wat is het plan nu?

Ik heb eigenlijk geen idee. Ik wil in ieder geval weer gaan schrijven. Ik schrijf weer elke dag in mijn dagboek, en ben zo af en toe ook nog steeds bezig met mijn bullet journal. Daar zal ongetwijfeld wat over op mijn blog komen. Over oeken en games schrijf ik vast ook. Autisme is een onderwerp dat nog steeds veel langs komt in mijn dagelijkse leven. Genoeg om over te schrijven dus. Ik wil het vooral allemaal heel persoonlijk houden, dicht bij mezelf.

Het wordt eigenlijk weer echt van voor af aan beginnen. Waar ik het jarenlang vanzelfsprekend vond om te bloggen, merk ik dat ik het nu weer spannend vind. En dat is oke. Het komt goed. De eerste post is weer geschreven, en die drempel ben ik weer over.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “Drempel over stappen”

  1. Marie avatar
    Marie

    Fijn dat je er weer bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.