are-you-afraid-of-the-dark

Are You Afraid of the Dark? | Review

Reggie’s leven is niet gewoon meer. Een jaar eerder is zijn vader neergeschoten. Sinds die tijd is alles anders. Pas als een man bloedend het bos uit komt strompelen en Reggie besluit hem te helpen, gaat hij beseffen hoe gewoon zelfs pijn en verdriet kan worden.

are-you-afraid-of-the-dark

In ‘Are You Afraid of the Dark?‘ van Seth C. Adams gaat alles anders dan verwacht.

Is de huurmoordenaar echt zo slecht als iedereen zegt dat hij is? Is hij een product van zijn verleden? Of misschien allebei?

Ik merkte dat ik al snel in het verhaal gezogen werd. Niet alleen omdat er veel gebeurt. Het is zo dat er veel actiemomenten zijn, maar er zijn ook veel gesprekken. Vooral tussen Reggie en Ivan, de huurmoordenaar.

Die gesprekken gingen behoorlijk diep voor twee mensen die elkaar nog maar net kennen. Dat bleek een stuk minder vreemd te voelen dan ik verwacht had. Reggie heeft ineens weer een soort vaderfiguur, al is hij niet het ideale voorbeeld. Ivan heeft eindelijk iemand die echt naar hem en zijn verhalen luistert, zonder hem te veroordelen. Gaandeweg leert Reggie niet alleen Ivan, maar vooral zichzelf beter kennen.

Lees ook: A Deadly Deception | Review

Deze groei van een tienerjongen die veel heeft meegemaakt en daarmee om leert te gaan, dat is wat dit boek zo ontzettend sterk maakt. Welke keuze je ook maakt, het leven zal nooit hetzelfde zijn. Het is goed om te kiezen, anders doen anderen het voor je. En let altijd op de details!

Are you afraid of the dark?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.